China Vertaald verzorgt al uw vertalingen van en naar het Chinees, Nederlands en Engels. Door ervaring, een goed onderhouden professioneel netwerk en het volgen van de benodigde bijscholingscursussen kan China Vertaald u op maat bedienen met een correcte vertaling in de juiste toon.

 

Beëdigde vertalingen

Door de inschrijving in het register voor beëdigde tolken en vertalers op www.bureaubtv.nl kunnen we ook uw beëdigde vertalingen verzorgen. Een beëdigde vertaling is nodig bij bepaalde documenten zoals contracten, diploma’s, paspoorten en rijbewijzen voor u vertalen en deze voorzien van een stempel met de tekst beëdigde vertaling. Na legalisatie door de rechtbank zijn deze dan gereed voor het gebruik door officiële instanties in Nederland of in het buitenland.

 

Een beëdigde vertaling moet aan de originele tekst worden vastgehecht. Daarom moet een beëdigde vertaling ook per reguliere post worden verzonden.

 

Tarieven

Het minimumtarief van China Vertaald is €35,00 exclusief 21% btw per opdracht. Voor grotere opdrachten rekent China Vertaald een woordtarief dat begint bij €0,12 per woord van het brondocument. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van de talencombinatie, de deadline en de moeilijkheid van de tekst.

 

Redigeren en Proeflezen

Naast vertalen kunt u bij ons ook terecht voor revisiewerk Engels-Nederlands en Chinees-Nederlands. Standaard beginnen de tarieven bij €0,05 per bronwoord.

De volgende bedrijven waren zeer tevreden over de diensten van China Vertaald:

Logo_Damcon_Nieuw_Rood