China Business Launch is in 2015 opgericht door een aantal enthousiaste China experts uit de omgeving Arnhem: Gabriéla Versteeg, Hans Bruggeman, Peter de Jong, Stado Kiewiet de jonge en Floor Perquin. Beoogd wordt om een aantal maal per jaar een bijeenkomst te organiseren in de regio om zo het onderlinge contact tussen Chinagangers met een verschillend kennisniveau en vakgebied bijeen te brengen. Op 26 november organiseren wij onderstaande bijeenkomst:

(kopie van uitnodiging):

Geachte heer/mevrouw, ,
CBL (China Business Lounge) organiseert een presentatie en netwerk bijeenkomst in samenwerking met het www.wtcbusinessclub.nl en www.asiaeuropebusinesscouncil.com voor uw China business activiteiten!

 

We hebben daarvoor Ron König, wethouder Economische Zaken Arnhem uitgenodigd voor een inleiding omtrent de activiteiten van de gemeente Arnhem in China. Tevens spreekt Hugo Leijtens, Head of Direct Sales and Marketing Systems at www.nikon.nl. Hugo is uitgenodigd om zijn ervaringen met zijn bedrijf in Chengdu te presenteren.

 

Na de presentaties kunnen we nog even bijpraten met WTC, AEBC en CBL contacten onder het genot van een hapje en een drankje. Bij deze nodigen we U uit voor deze informele bijeenkomst te Arnhem.

Datum/tijd:     Donderdag 26 November van 17.00 – 19.30 uur
Locatie:         WTC, Nieuwe Stationsstraat 10, 6811 KS Arnhem, Route(auto)

(op 2 min. Loopafstand Looproute-WTC van CS Arnhem, )
Sprekers:       Hugo Leijtens, , Ron König,

wethouder Economische Zaken Arnhem

Titel:               Starting up your China business

Entree:           € 25,= Euro all in (hapje en drankje) Voor niet WTC leden

Graag vooraf aanmelden of en met hoeveel personen U wilt komen via ons reply adres info@chinabusinesslounge.com

Met vriendelijke groet,

Het CBL bestuur,

Floor Perquin, Gabriéla Versteeg,

Hans Bruggeman, Peter de Jong, Stado Kiewiet de Jonge

vlagnlchi