Geachte heer, mevrouw,

 

We nodigen u graag uit voor een Event van de China Business Lounge (CBL), een initiatief van vier ondernemers uit de regio Arnhem. Ons doel is bedrijven en kennisinstellingen uit de regio Oost-Nederland die zaken (willen gaan) doen met China bijeen te brengen om te netwerken en van elkaar te leren. Dit doen we door regelmatig bijeenkomsten te organiseren waarbij we vooraanstaande sprekers uit verschillende sectoren uitnodigen.

 

Deze keer richten we ons op de maakindustrie.

guido roncken

Guido Roncken

Dhr. Guido Roncken MBA zal graag zijn ervaringen met u delen. Guido is Chief Operating Officer (COO) van de VMI Group, onderdeel van het beursgenoteerde TKH (Twentse Kabel Holding). Het hoofdkantoor staat in Epe, Gelderland met de belangrijkste vestiging van VMI buiten Nederland in Yantai, China. VMI is producent van machines voor de bandenindustrie en is wereldmarktleider. Guido zal een inleiding houden over VMI in het algemeen en de relatie met China in het bijzonder.

 

Wij verwelkomen u graag.

Datum/tijd: donderdag 31 maart a.s. 17.30 – 20.00 uur
Locatie: de Kookplaats, Utrechtseweg 310, Arnhem.

De Kookplaats is het bedrijfsrestaurant van Business Park Arnhem (voormalige KEMA-terrein) na de ingang/portier linksaf, na ongeveer 50 meter rechtsaf.

Entree: € 25,= (incl. hapje en drankje, contant en pinnen ter plaatse mogelijk. NB: De Metaalunie neemt de kosten van haar leden voor haar rekening.
Graag vooraf even aanmelden of en met hoeveel personen u wilt komen via ons reply

adres info@chinabusinesslounge.com

Met vriendelijke groet,
CBL i.s.m. de Metaalunie,

 

Gabriéla Versteeg, Zakelijk China

Floor Perquin, China Vertaald

Peter de Jong, China Support

Stado Kiewiet de Jonge, A-bisnis

 

Vrienden van CBL: www.guanxi.nu , www.AsiaEuropeBusinessCouncil.com