China Vertaald levert tolkdiensten op maat. Door onze ervaring zijn wij in staat de toon van het gesprek zodanig over te brengen dat alle gesprekspartners er een prettig gevoel aan overhouden.

Techniek op de werkvloer

Heeft uw bedrijf een nieuwe machine en moeten uw medewerkers ermee om leren gaan. Of loopt u juist voorop en hebben de Chinese partners behoefte aan ondersteuning? China Vertaald kan u helpen de benodigde kennis over te brengen.

 

Zakelijke besprekingen

Nog belangrijker dan het overbrengen van de juiste woorden is het gevoel dat u en uw Chinese zakenpartner aan elkaar overhouden. China Vertaald voelt dat uitstekend aan en zal u ook voorafgaand aan uw gesprekken graag alvast wat informatie en tips geven.

 

Notaris

Ook bij de notaris kan China Vertaald u van dienst zijn. Wij hebben tolkervaring met veel notariƫle diensten zoals het aan- en verkopen van en woning en het afhandelen van een erfenis.

En verder

Behalve het echte tolkwerk op de werkplek verzorgen wij desgewenst een programma voor uw Chinese gasten. Te denken valt dan bijvoorbeeld aan een dagje naar een bekende bezienswaardigheid of een toer door de omgeving.