China Vertaald organiseert ook taalcursussen Chinees voor zowel bedrijven als particulieren. Als docente heb ik daarvoor zowel in China als in Nederland vakspecifieke cursussen gevolgd. Ik ben ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs voor de vrijstelling van de btw.

 

Bedrijfscursussen

Een voor u op maat gemaakte cursus waarbij zowel de tijd als de inhoud volledig op uw wensen afgestemd wordt. Bedrijfscursussen kunnen desgewenst plaatsvinden in uw bedrijf of uw woonplaats. In Arnhem vinden de groepslessen plaats op  verschillende locaties. In samenwerking met DOC  organiseren wij in Doetinchem een Basiscursus Conversatiechinees (Mandarijn). http://www.doc.nl/opleiding-zoeken?opleiding=&vakgebied=&q=chinees.

 

Standaard groepslessen

Deze lessen omvatten alle aspecten van de Chinese taal (lezen, spreken, schrijven). We maken gebruik van lesboeken met daarbij behorende interactieve materialen. U kunt ook uw eigen materialen meenemen. Een standaard cursus bestaat uit 10 lessen waarvan de laatste een examen kan zijn.

 

Basisscholen / klassen voor hoogbegaafden

Basisscholen kunnen voor de invulling van bijvoorbeeld een culturele week of een aantal korte lessen of verrijkingsklassen voor hoogbegaafde kinderen contact met ons opnemen.

Chinees voor op reis

De voorpret kan al beginnen voordat u op reis gaat. In een aantal lessen leert u de meest voorkomende zinnen en karakters. Kosten: €30,00 per uur.

 

Tarieven

Individuele lessen beginnen vanaf €30,00 per persoon per uur. Groepslessen 2-4 personen €50,00 per uur. Overige prijzen op aanvraag.